Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Blumaq. moving the world.

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set de 4 bujii Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

472 lei Lei
Brand
420 D E / 422 E / 424 D / 428 B C D
Out Of stock
Descriere
Set 4 bucati Bujii buldoecavator Caterpillar
Pretul invlude 4 bucati
Pret bucata individual este de: 118

Daca aveti nevoie de o bujie pentru alt model se poate face o oferta si pentru diferite modele depinde de la caz la caz, pentru asta as dorii sa ma contactati la numarul afisat, avand la indemana seria si numarul de sasiu.

Bujia - se afla, de obicei, in chiulasa, in capul superior al cilindrului. Constructiv, bujia este formata din doi electrozi izolati intre ei printr-un material ceramic. Prinderea in chiulasa se face prin intermediul unui filet. La partea superioara, bujia prezinta un conector metalic catre un cordon de alimentare cu electricitate. Functional, la aparitia unei tensiuni electrice generat de catre Sistemul de Aprindere, intre cei doi electrozi situati in interiorul camerei de ardere are loc un arc electric care aprinde oxigenul din amestecul combustibil.

Prin arderea amestecului combustibil se obtine energia mecanica necesara impingerii pistonului pe lungimea cursei sale de detenta.Functionarea optima a bujiei are loc atunci cand partea inferioara a izolatorului are o temperatura in jur de 500…600 C cand se asigura asa-zisa auto curatire a bujiei (depunerile se ard). La temperaturi de peste 800 … 900 C ale izolatorului si ale izolatorului electrodului central au loc aprinderi secundare (preaprinderi) ale fluidului motor. In acest caz motorul pierde din putere si functioneaza cu batai. In unele cazuri aprinderea amestecului poate avea loc chiar in timpul aspiratiei, aparand „impuscaturi” in carburator si chiar pericol de incendiu.

Alegerea corespunzatoare este deci de mare importanta. Aceasta presupune cunoasterea valorii termice a bujiei, care reflecta capacitatea bujiei de a transmite caldura din camera de ardere catre mediul exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura