Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Blumaq. moving the world.

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa utilaj Caterpillar 318 B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1294 lei Lei
Brand
Caterpillar 318 B
Out Of stock
Descriere
Pompa Apa Caterpillar 318 B

Societatea Blumaq Ro SRL va pune la dispozitie piese de motor la preturi avantajoase, printre acestea si pompele de apa, care au un rol important in buna functionare a motorului.

Aceasta pompa de apa / de racire prezentata in poza este pentru modelul Caterpillar 318 B, daca totusi aveti un Caterpillar, iar modelul este unul diferit, atunci difera si forma pompei de apa in cele mai multe cazuri, pentru aceasta identificare, puteti suna la numarul nostru de telefon si foarte rapid va putem arata o poza cu pompa respectiva de care aveti nevoie si deasemenea un pret pntru cazul respectiv. In cazul de fata pretul este pentre pompa de apa apartinand unui excavator 318 B, pretul contine TVA.

Ce rol are pompa de apa si de ce e bine sa o verificam constant?
Ce imi poate afecta la motor daca pompa de apa este stricata?
Cand trebuie schimbata pompa de apa?

Sistemul de racire al motorului trebuie sa asigure atingerea intr-un timp cat mai scurt a temperaturii nominale de functionare, precum si mentinerea acestei valori in timpul functionarii motorului.
Motoarele termice moderne utilizeaza instalatii de racire cu lichid datorita avantajelor acestora, comparativ cu motoarele racite cu aer:

- racire uniforma a motorului
- incalzirea accelerata a motorului la pornire
- puteri litrice superioare (5 - 10 %)
- solicitari termice mai reduse ale pieselor

Sistemul de racire cu lichid al motorului realizeaza doua functii majore: transportul caldurii de la piesele solicitate termic si disiparea caldurii in atmosfera.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura